22/3/2017 Επιστημονική Ημερίδα στην Επιστήμη και Τεχνολογία των Γραφικών Τεχνών
Εξελίξεις στην επιστήμη των γραφικών τεχνών – ερευνητικά πεδία, καινοτομίες στη βιομηχανία και ο ρόλος της εκπαίδευσης

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, 10.30-14.00
Συνεδριακό Κέντρο ΤΕΙ Αθήνας, ΑιγάλεωΑγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

H Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών σε συνεργασία με το Γραφείο Δημοσίων και Διεθνών Σχέσων του ΤΕΙ ΑΘήνας, διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα τις εξελίξεις στην επιστήμη των γραφικών τεχνών. Η ημερίδα διοργανώνεται την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, από τις 10.30 έως και τις 14.00, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Αθήνας.

Η ημερίδα θα εστιάσει στην ανάλυση των σύγχρονων τάσεων στα επιστημονικά πεδία των γραφικών τεχνών, καθώς επίσης και στην σύνδεση της έρευνας, τις καινοτομίες στη βιομηχανία και τον ρόλο της εκπαίδευσης.

Περαιτέρω, η επιστημονική ημερίδα αποσκοπεί στο να παρουσιάσει τις απαραίτητες συνέργειες και σχέσεις στο τρίπτυχο  έρευνα, βιομηχανία, εκπαίδευση και στις ανάγκες σε ανθρώπινο κεφάλαιο, στο πλαίσιο της εξέλιξης του ευρύτερου γνωστικού αντικειμένου και επιστημονικού πεδίου της Τεχνολογίας των Γραφικών Τεχνών και των Μέσων Οπτικής Επικοινωνίας.

Η επιστημονική ημερίδα διοργανώνεται με την συνεργασία:
- του Τμήματος Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών ΤΕΙ Αθήνας.
- της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου – Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Γραφικές Τέχνες - Πολυμέσα.
- του Τμήματος Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια (Graphic Communication Department, California Polytechnic State University, San Luis Obispo) CA, Η.Π.Α.

Την ημερίδα καλούνται να παρακολουθήσουν φοιτητές, εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες, απόφοιτοι και πτυχιούχοι της τεχνολογίας γραφικών τεχνών και των μέσων της οπτικής επικοινωνίας, καθώς και οι επιχειρήσεις και οι φορείς της βιομηχανίας των γραφικών τεχνών, των εκτυπώσεων, των εκδόσεων και της συσκευασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο helgramed@gmail.com, με την ένδειξη "ΗΜΕΡΙΔΑ HELGRAMED 22-3-2017".

Για την πρόσβαση στο ΤΕΙ Αθήνας, ακολουθείστε τον σύνδεσμο:
http://www.teiath.gr/categories.php?mid=416


<< Συνέδρια & Ημερίδες ^ Αρχή Σελίδας