Ευχαριστήρια επιστολή του Πρύτανη του ΤΕΙ Αθήνας κ. Μιχάλη Μπρατάκου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Πριν τέσσερα χρόνια ανέλαβα τη διοίκηση του ΤΕΙ Αθήνας σε μια χρονική περίοδο, ιδιαίτερα κρίσιμη όχι μόνο για το Ίδρυμά μας αλλά για την πατρίδα μας γενικότερα.

Μάλιστα θα πρέπει να ομολογήσω ότι δεν ήταν λίγες οι στιγμές που αισθάνθηκα ότι οι ανθρώπινες δυνάμεις μου με εγκατέλειπαν υπό το βάρος των ποικίλων προβλημάτων, των αλλεπάλληλων αντιξοοτήτων και της κλιμακούμενης ύφεσης.

Σε όλο αυτό το διάστημα όλοι εσείς, οι συνεργάτες μου Αναπληρωτές Προέδρου, οι εκπαιδευτικοί, οι διοικητικοί υπάλληλοι αλλά και όλα τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητάς μας σταθήκατε δίπλα μου άοκνοι και κυρίως πιστοί συνοδοιπόροι ενθαρρύνοντάς με να συνεχίσω το δύσκολο και συχνά άνισο αγώνα της διεκδίκησης των δικαιωμάτων και της προάσπισης του κύρους του μεγαλύτερου ΤΕΙ της χώρας μας.

Ανταποκριθήκατε πάντοτε σε κάθε έκκλησή μου για συνεργασία, υποστηρίξατε κάθε πρωτοβουλία μου κι αγωνιστήκατε μαζί μου αγόγγυστα, παρόλο που συχνά χρειάστηκε να υπερβείτε τα όριά σας.

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Σεπτέμβριο του 2013 ο δρόμος μας διαγραφόταν μακρύς και δύσκολος, ίσως μάλιστα κάποιοι να πίστευαν ότι δεν θα μπορέσουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Οι πρόσφατες εξελίξεις όμως και η επικείμενη ίδρυση του νέου Πανεπιστημίου αποτελούν την ηχηρή απάντηση σε όσους αμφισβήτησαν τι μπορούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε, εάν παραμερίσουμε το προσωπικό κι εστιάσουμε στο κοινό συμφέρον, εάν αφήσουμε στην άκρη μικρότητες ή προσωπικές αντιπαλότητες και μεροληψία. Και μαζί καταφέραμε πολλά και για όλα αυτά σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου.

 


Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

 


<< Eπικαιρότητα ^ Αρχή Σελίδας