8/9/2017, Μετεξέλιξη των ΤΕΙ Αθήνας και ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ σε Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
«Θα στηρίξω τη συλλογική προσπάθεια προς την πανεπιστημιοποίηση και την περαιτέρω καταξίωση του Ιδρύματός μας».


Υπάρχει συνεννόηση με τον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου για παράταση της θητείας της υφιστάμενης Διοίκησης μέχρι 31-12-2017 και από 01-01-2018 της λειτουργίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με Διοικούσα Επιτροπή.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η νέα Πρύτανις του ΤΕΙ Αθήνας καθηγήτρια Μαρία Βενετίκου, κατά την τελετή παραλαβής του χαρτοφυλακίου από τον απερχόμενο Πρύτανη, λόγω συνταξιοδότησης, Καθηγητή Μιχάλη Μπρατάκο.


 

 

 

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια που αναλαμβάνω καθήκοντα Πρυτάνεως στο ΤΕΙ Αθήνας ενόψει και της μετεξέλιξής του σε Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, είπε η κ. Βενετίκου και σημείωσε τα εξής:

Α. Το ΤΕΙ Αθήνας έχει ακολουθήσει μια μακρόχρονη ανοδική πορεία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και έχει αξιολογηθεί θετικότατα στην ακαδημαϊκή κοινότητα (εντός και εκτός Ελλάδας).

Β. Σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια του Ιδρύματος έχουν βοηθήσει όλοι, τόσο οι διοικούντες όσο και οι καθηγητές των Τμημάτων όλων των βαθμίδων, καθώς και όλο το διοικητικό προσωπικό και οι φοιτητές.

Γ. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώτο Πρύτανη του Ιδρύματος κ. Μπρατάκο Μιχάλη για τη συμβολή του στη μετεξέλιξη του Ιδρύματος.

Δ. Με τον ίδιο δυναμισμό και την ίδια σωφροσύνη το Ίδρυμα θα ακολουθήσει τη θετική του εξέλιξη. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να επισημάνω ότι υπάρχει συνεννόηση με τον Υπουργό Παιδείας για παράταση της θητείας της υφιστάμενης Διοίκησης μέχρι 31-12-2017 και από 01-01-2018 της λειτουργίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με Διοικούσα Επιτροπή.

Ε. Θα στηρίξω τη συλλογική προσπάθεια προς την Πανεπιστημιοποίηση και την περαιτέρω καταξίωση του Ιδρύματός μας. Θεωρώ αυτονόητη τη στήριξη και τη βοήθεια όλων.

 

 


<< Συνέδρια & Ημερίδες ^ Αρχή Σελίδας