17-20/10/2018 7ο διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού ICSIMAT 2018

Το 7ο διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού ICSIMAT 2018 με την συνεργασία σημαντικών Πανεπιστημίων από την περιοχή του Αμβούργου, της Ολλανδίας, της Αμερικής, του Καναδά εκτός των άλλων θα πραγματοποιηθεί στην Αθηναϊκή Ριβιέρα (17-20 Οκτώβρη, 2018) με φορέα συνδιοργάνωσης το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

 

Θα υπάρχει special session που σχετίζεται με επιχειρήσεις και εταιρείες διεθνώς αναγνωρίσιμες και οι δυνατότητες networking για συνέργειες και projects αποτελούν στόχο του συνεδρίου.

 

Το συνέδριο έχει δημιουργήσει κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών, ομιλίες από εξαίρετα παραδείγματα στο χώρο των επιχειρήσεων και των οργανισμών, τα πρακτικά του δημοσιεύονται σε μεγάλους εκδοτικούς οίκους (Springer, Elsevier) ενώ για το 2017 τα πρακτικά Springer έλαβαν περισσότερες από 73000 downloads

και κατατάχθηκαν στο 25% της Springer.

 

Το advisory board, η επιστημονική επιτροπή και τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια συγκαταλέγονται στα κορυφαία στο είδος τους.

 

Οι περιλήψεις κατατίθενται ηλεκτρονικά 20 Ιουνίου 2018 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του συνεδρίου http://www.icsimat.com

 

 


<< Συνέδρια & Ημερίδες ^ Αρχή Σελίδας