Ανακοινώσεις  
BΙΒΛΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ PROJECT MUSE (23/02/2018)
ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OECD iLibrary (23/02/2018)
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ SCOPUS ΚΑΙ SCIENCE DIRECT (23/08/2017)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ HEAL-LINK ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ (16/06/2017)
E-MAIL ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ (07/02/2017)
 Κεντρική Βιβλιοθήκη Τ.Ε.Ι. Αθήνας 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ HEAL-LINK ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ

Στα πλαίσια του έργου της Ψηφιακής Σύγκλισης υλοποιήθηκε η Υπηρεσία Καταγραφής και Διάθεσης του Ψηφιακού Περιεχομένου του HEAL-Link παλαιοτέρων ετών, η οποία λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο επιτυχώς στη διεύθυνση https://archives.heal-link.gr.

 

Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιήθηκε επέκταση της υπηρεσίας αυτής, έτσι ώστε να φιλοξενεί, πέρα από τα αρχεία ηλεκτρονικών περιοδικών παλαιοτέρων ετών, το σύνολο των συνδρομών του HEAL-Link (ηλεκτρονικά περιοδικά & βιβλία).

 

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Ενιαία μηχανή αναζήτησης ηλεκτρονικών πηγών του HEAL-Link είναι πλέον προσβάσιμη μέσω της διεύθυνσης https://search.heal-link.gr.

 

Προς το παρόν, έχουν ήδη ενσωματωθεί, μαζί με τα τα αρχεία ηλεκτρονικών περιοδικών παλαιοτέρων ετών, τα MARC Records των ηλεκτρονικών βιβλίων του HEAL-Link. Στο προσεχές διάστημα, θα ενσωματωθούν και οι συνδρομές των ηλεκτρονικών περιοδικών και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλου του ενσωματωμένου περιεχομένου.

 

Υπενθυμίζεται ότι η πρόσβαση ελέγχεται μέσω των δηλωμένων διευθύνσεων IP του κάθε ιδρύματος καθώς και μέσω των ιδρυματικών λογαριασμών των χρηστών (shibboleth) και ότι ισχύουν οι όροι των συμβολαίων για τη χρήση του περιεχομένου.

 


^ Αρχή Σελίδας