Ανακοινώσεις  
Πρόγραμμα εξεταστικής εαρινού εξαμήνου 2017-18 (19/06/2018)
Πρόγραμμα εμβόλιμης εξεταστικής για επί πτυχίω φοιτητές έκδοση 2 (12/06/2018)
Πρόσκληση Industry 4.0 (07/06/2018)
 Τμήμα Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας ΤΕ 
Εγγραφές πρωτοετών

Από  τη Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου έως και  την Πέμπτη 14  Σεπτεμβρίου  θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές των  επιτυχόντων   στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η διαδικασία εγγραφής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα πραγματοποιείται κατά το ανωτέρω διάστημα με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα επιτυχίας τους μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr, εισάγοντας τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου. Η εφαρμογή θα βρίσκεται σε λειτουργία από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, μετά τις 10:00 πμ.

Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι σχολικές μονάδες θα παρέχουν υποστήριξη στους επιτυχόντες όσον αφορά τους κωδικούς πρόσβασης, ενώ μετά την είσοδο στην εφαρμογή θα υπάρχει διαθέσιμο αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης για τη διευκόλυνσή τους.

Μέσα από την ηλεκτρονική εφαρμογή οι επιτυχόντες, στην περίπτωση που έχουν εγγραφεί από προηγούμενο έτος σε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα δηλώνουν τη Σχολή ή το Τμήμα στο οποίο είναι ήδη εγγεγραμμένοι και θα αιτούνται ταυτόχρονα τη διαγραφή τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή στη νέα Σχολή ή στο νέο Τμήμα.

Κατόπιν το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες και τα έγγραφα που θα χρειαστεί να προσκομίσουν οι επιτυχόντες στη Γραμματεία του Τμήματος.


^ Αρχή Σελίδας