Ανακοινώσεις  
ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ECOTROPHELIA 2018 (30/06/2018)
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ (31/01/2018)
Χορήγηση Υποτροφίας σε πτυχιούχους των Τμημάτων Τεχνολογίας Τροφίμων και Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών (BIFTEC) (06/12/2017)
 Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής 
Συμμετοχή του Εργαστηρίου Ελέγχου Ποιότητας Ασφάλειας Τροφίμων και Ποτών της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής σε συνεργασία με το Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας του Τμήματος Βιοτεχνολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο Διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2017, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.

Το Εργαστηρίο Ελέγχου Ποιότητας Ασφάλειας Τροφίμων και Ποτών της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας του Τμήματος Βιοτεχνολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με το καινοτόμο προϊόν "SWEET CHOICE" στο Διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2017, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι αφενός να υποστηρίξει νέους Έλληνες φοιτητές, που ασχολούνται με την επιστήμη των τροφίμων και αφετέρου να αποτελέσει ένα φυτώριο καινοτόμων ιδεών για τη Βιομηχανία Τροφίμων.

Σκοπός του Εργαστηρίου Ελέγχου Ποιότητας Ασφάλειας Τροφίμων και Ποτών είναι η υποστήριξη των φοιτητών και μεταπτυχιακών φοιτητών μας καθώς και η εξωστρέφεια του Εργαστηρίου αλλά και του Ιδρύματος μας σε εθνικούς διαγωνισμούς με καινοτομικά προϊόντα.

 

Η τελική παρουσίαση του προϊόντος μας «SWEET CHOICE» και η απονομή των βραβείων  θα πραγματοποιηθεί 27 Ιουνίου 2017 στην Αθήνα στο χώρο της εκδήλωσης (ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ). Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από 11.30 μέχρι 18.00.

ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ SWEET CHOICE

Παπαθεοδώρου Σπύρος- Ανδρέας

Αλεξοπούλου Ευσταθία-Μαρία

Κωνσταντοπούλου Αντριάνα

Τζιμοπούλου Κατερίνα

Καραγεώργου Δήμητρα

Μέξη Αφροδίτη

Σίμου Βασιλική Νεφέλη

Χρήστου Μαρία

Επιβλέποντες Καθηγητές

Δήμητρα Χούχουλα Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων

Χάρης Σταμάτης Καθηγητής του Τμήματος Βιοτεχνολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

   


^ Αρχή Σελίδας