Ανακοινώσεις  
ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ECOTROPHELIA 2018 (30/06/2018)
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ (31/01/2018)
Χορήγηση Υποτροφίας σε πτυχιούχους των Τμημάτων Τεχνολογίας Τροφίμων και Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών (BIFTEC) (06/12/2017)
 Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής 
ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ECOTROPHELIA 2018


Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Οικολογικών - Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής ECOTROPHELIA 2018 που διοργάνωσε ο ΣΕΒΤ για 8η συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα του Εργαστηρίου Ελέγχου Ποιότητας Ασφάλειας Τροφίμων και Ποτών της Σχολής Επιστημών Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, το Τμήμα Βιολογικών και Τεχνολογικών Εφαρμογών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πελοποννήσου τιμήθηκε με το 20 βραβείο για το προϊόν YOGON.
Το “YOGON  είναι ένα καινοτόμο προϊόν που αποτελείται από λιοφιλοποιημένα συστατικά σε μορφή σκόνης (γιαούρτι μπανάνα ή φράουλα,  ορός γάλακτος), γλυκοζίτες στεβιόλης, ερυθριτόλη, βανίλια και πολυφαινόλες. Διανέμεται σε ανακυκλώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία των 30g. Κάποιος μπορεί να απολαύσει αυτό το μοναδικό αναζωογονητικό smoothie, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά από ανάδευση του περιεχόμενου με 300ml κρύο νερό.
Το Βασικό πλεονέκτημα του προϊόντος είναι ότι έχεις ένα
smoothie με βάση τη γιαούρτη στην τσάντα σου.

Επιβλέπουσες καθηγήτριες: Επίκουρη Καθηγήτρια
Δρ Δ Χούχουλα και Δρ Ε. Τσάκαλη.
Η Ομάδα φοιτητών αποτελούταν από τους: Σ.Α. Παπαθεοδώρου, Α. Κωνσταντοπούλου, Ν.
Ζυγούλη, Α.Καλογεροπούλου, Μ.Χρήστου, Μ. Χριστοπούλου, Μ.Αντωνιάδης και Α.Γιαννακοπούλου.

^ Αρχή Σελίδας