Ανακοινώσεις  
Ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία της ΝΕΑΣ ιστοσελίδας του Τμήματος (νεο) (21/02/2019)
Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εαρινού Εξαμήνου 2019 (15/02/2019)
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ (14/02/2019)
Πρόγραμμα παρουσιάσεων πτυχιακών εργασιών - Φεβρουάριος 2019 (11/02/2019)
Ανακοίνωση σχετικά με την εμβόλιμη εξεταστική του Φεβρουαρίου 2019 ΜΟΝΟ για τους φοιτητές άνω του ογδόου εξαμήνου που δεν έχουν ενταχθεί στο ΠΑΔΑ (28/01/2019)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχετικά με τη δήλωση μαθημάτων ανωτέρων εξαμήνων (23/01/2019)
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΝΕΟ (21/01/2019)
Υποτροφίες Αγγλικής Γλώσσας από το Ίδρυμα Υποτροφιών Μιχαήλ Λάσκαρη (17/01/2019)
Ανακοίνωση σχετικά με τις αιτήσεις εξέτασης των Πτυχιακών Εργασιών (ΝΕΟ) (14/01/2019)
Πρόγραμμα εξεταστικής Φεβρουαρίου 2019 (ΝΕΟ)! (14/01/2019)
Χορήγηση τριών (3) υποτροφιών σε Έλληνες φοιτητές για σπουδές στην Αγγλική γλώσσα στο Beijing Institute of Technology (BIT) (28/12/2018)
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ (19/11/2018)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ (14/11/2018)
Ανακοίνωση σχετικά με το μάθημα 'Marketing τροφίμων' (ΝΕΟ) (05/11/2018)
Πρόγραμμα κατατακτηρίων εξετάσεων (02/11/2018)
Ανακοίνωση σχετικά με τα μαθήματα επιλογής του Ζ΄ εξαμήνου (Ομάδα Α) (31/10/2018)
Αλλαγή ώρας και αίθουσας διδασκαλίας του μαθήματος 'Βασικές αρχές Φυσικοχημείας' (23/10/2018)
Υποδοχή νεοεισαχθέντων φοιτητών και ενημέρωση σχετικά με το νέο πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, της Σχολής Επιστημών Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΝΕΟ) (23/10/2018)
Eργαστηριακές ομάδες των φοιτητών Α΄ εξαμήνου για ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (12/10/2018)
Διαδικασία απαλλαγής από τέλη φοίτησης του ΠΜΣ με τίτλο «Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων» (11/10/2018)
 Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων 
Γενικές ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις για τους σπουδαστές του Τμήματος (ΝΕΟ)
Χρήσιμες πληροφορίες για την Πρακτική Άσκηση (ΝΕΟ!)
Ανακοινώσεις Γραμματείας Τμήματος
Εξεταστέα ύλη μαθημάτων
Ανακοίνωση σχετικά με τους μετεγγραφομένους φοιτητές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εγγραφές των παρακάτω φοιτητών, που οι ενστάσεις τους έγιναν δεκτές , σύμφωνα με τα οριζόμενα στην  με αρ. 213164/Ζ1/5-12-2017  εγκύκλιο  και την με αρ.1/1-2-2018 απόφαση Συνέλευσης του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, θα πραγματοποιηθούν από 2 έως 9 Φεβρουαρίου, καθημερινά 11-12.

 Δικαιολογητικά

1)      1)  Αίτηση για εγγραφή

  Παρακαλούμε όπως έχετε συμπληρωμένη την αίτηση πριν την προσέλευσή σας στη Γραμματεία. (συνημμένο έγγραφο)

 2)      Πιστοποιητικό διαγραφής από το Τμήμα Προέλευσης

 3)      Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του φοιτητή

 4)      Μία (1) φωτογραφία τύπου ταυτότητας

 Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται από τον ίδιο τον υποψήφιο ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο, με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του προσώπου που πραγματοποιεί τη διαδικασία της εγγραφής.

α/α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

1.       

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ

2.       

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ

3.       

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4.       

ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ

ΜΑΤΘΑΙΟΣ

5.       

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

6.       

ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

7.       

ΓΕΡΟΣΤΑΜΟΥΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

8.       

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΑΝΝΑ

9.       

ΔΑΝΟΥ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΕΥΔΟΞΙΑ

10.   

ΔΑΣΚΑΛΑΣ

ΦΩΤΙΟΣ

11.   

ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

12.   

ΘΕΟΧΑΡΗ

ΣΟΦΙΑ

13.   

ΚΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

14.   

ΚΟΚΟΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

15.   

ΛΑΔΟΓΙΑΝΝΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

16.   

ΜΑΛΤΣΙΝΙΩΤΗ

ΑΘΗΝΑ

17.   

ΜΑΝΘΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

18.   

ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

19.   

ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

20.   

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ

ΜΑΡΙΑ-ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

21.   

ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ

ΕΛΕΝΗ

22.   

ΜΠΟΥΛΑΡΙ

ΜΠΑΡΕΣΑ

23.   

ΝΤΑΓΙΑΝΤΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

24.   

ΝΤΕΝΤΑ

ΑΛΙΣΑ

25.   

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΠΗΛΙΟΣ

26.   

ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ

27.   

ΠΑΣΙΑΝΙΔΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ

28.   

ΣΑΛΙΑΣΙ

ΑΝΝΑ

29.   

ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΚΗ

ΗΛΙΑΝΑ

30.   

ΣΑΡΣΩΝΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

31.   

ΣΤΑΥΡΙΝΑΚΗ

ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΤΩΝΙΑ

32.   

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

33.   

ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ

ΣΟΦΙΑ

34.   

ΣΩΤΗΡΙΑΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ

35.   

ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

36.   

ΤΖΑΦΕΡΟΥ

ΕΛΕΝΗ

37.   

ΤΣΑΛΛΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

38.   

ΤΣΟΥΚΑΛΑ

ΤΑΤΙΑΝΗ


^ Αρχή Σελίδας