Ανακοινώσεις  
Εκδηλώσεις (28/09/2016)
Συνέδρια & Ημερίδες (28/09/2016)
Ζωντανή Μετάδοση από το Συνεδριακό Κέντρο - εφόσον έχει προγραμματιστεί (22/10/2014)
 Συνεδριακό Κέντρο 
Κανονισμός λειτουργίας

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

 

1.     Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Το Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Αθήνας είναι ένας σύγχρονος χώρος πολλαπλών χρήσεων. Έχει κατασκευαστεί στην θέση του παλαιού κεντρικού αμφιθεάτρου του Ιδρύματος και  βρίσκεται στο κεντρικό κτήριο Κ1 των κεντρικών εγκαταστάσεων του ΤΕΙ Αθήνας στο Δήμο Αιγάλεω.


Το Συνεδριακό κέντρο περιλαμβάνει την κεντρική αίθουσα  455 τ.μ. και  344 θέσεων ειδικά διαμορφωμένη και φιλική στα ΑμεΑ.

Η κεντρική σκηνή του συνεδριακού κέντρου είναι 55τ.μ και περιλαμβάνει υποδομές για την πραγματοποίηση διαφορετικών τύπων εκδηλώσεων  (πχ Συνέδρια, Ημερίδες, Θεατρικές Παραστάσεις, Μουσικές Εκδηλώσεις, κ.α.).

Επίσης, ο άνετος και υψηλής αισθητικής χώρος υποδοχής του Συνεδριακού κέντρου (Φουαγιέ) 170τμ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλαπλές υπηρεσίες  (πχ. Γραμματειακή υποστήριξη Συνεδρίων- Ημερίδων, Συμποσίων, χώρος  ενημέρωσης-εγγραφών και υποδοχής συνέδρων, catering κτλ.).

Η πρόσβαση στο Συνεδριακό κέντρο γίνεται από την κεντρική πύλη (οδ. Άγιου Σπυρίδωνος)  αλλά και την δυτική Πύλη (Δημητσάνης) του ΤΕΙ Αθήνας.


-Ειδικότερα το Συνεδριακό κέντρο διαθέτει:

Αμφιθέατρο χωρητικότητας 344 άνετων εργονομικών θέσεων, με ευρύχωρη σκηνή για συνεδριακές αλλά και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, άνετους βοηθητικούς χώρους εκατέρωθεν της σκηνής με θεατρικά αποδυτήρια (καμαρίνια)

Επαγγελματικό κινηματογραφικό Βιντεοπροβολέα 10000 ANSI lumens High Definition που καλύπτει και τις πιο απαιτητικές συνθήκες απεικόνισης. Επαγγελματική ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οθόνη προβολής  250 ιντσών.

Ακουστικό σύστημα προδιαγραφών σύγχρονων κινηματογράφων DSP 5.1 κατάλληλο για κάλυψη κινηματογραφικών προβολών και ζωντανών μουσικών εκδηλώσεων, καθώς και επαγγελματική 24καναλη κονσόλα  ήχου

Σύστημα φωτισμού με 24 ρυθμιζόμενης έντασης ανεξαρτήτους προβολείς σκηνής  (κανόνια) που καλύπτουν τα περισσότερα σενάρια θεατρικού φωτισμού και μουσικών εκδηλώσεων. Η Σκηνή διαθέτει 2 αυτομάτους μηχανισμούς κουρτίνας α. κλεισίματος-ανοίγματος σκηνής. β. Απόκρυψης-αποκάλυψης της οθόνης προβολής

Δυνατότητα για μεταφραστικό θάλαμο  καθώς και αυτόματο μεταφραστικό σύστημα με δυνατότητα ασύρματου συστήματος ακρόασης μετάφρασης για 20 άτομα ταυτόχρονα

•Yψηλής πιστότητας ασύρματη και ενσύρματη συνεδριακή μικροφωνική εγκατάσταση.

•Ενσύρματο Internet για την υποστήριξη των εκδηλώσεων αλλά και ασύρματη κάλυψη για τα μέλη του ΤΕΙΑ και της ακαδημαϊκής κοινότητας η οποία μπορεί να είναι και δημόσια στον χώρο των εκδηλώσεων εφόσον ζητηθεί.  

Φορητό Η/Υ για τους συμμετέχοντες

Χώρο υποδοχής  συνολικής επιφάνειας 170 τ.μ.

Δεύτερη έξοδο που καταλήγει σε στεγασμένο  προαύλιο χώρο στον κήπο του κεντρικού κτηρίου (λειτουργία εξόδου κινδύνου)

Κεντρικό χώρο (controlroom) διαχείρισης θέρμανσης-κλιματισμού-φωτισμού-Οπτικοακουστικών μέσων.

Δυνατότητα Καταγραφής και αναμετάδοσης εκδηλώσεων μέσω Διαδικτύου (web casting / live streaming).

Άνετη πρόσβαση στα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.


2.   Προσφερόμενες υπηρεσίες

Ενδεικτικά αναφέρονται οι ακόλουθες: Συνεδριακός χώρος, χώρος φουαγιέ για διάφορες εκδηλώσεις (εκθέσεις, συνεστιάσεις, κλπ.), άριστος τεχνολογικός εξοπλισμός, δωρεάν χώρος στάθμευσης, δυνατότητα παροχής ελαφρού μπουφέ ή/και καφέ, κυλικείο, εστιατόριο 95 θέσεων υψηλής αισθητικής.

 

3.   Δυνατότητες χρήσης και αξιοποίησης του Συνεδριακού Κέντρου

Το Κεντρικό Αμφιθέατρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Ημερίδες, Συνέδρια, Συμπόσια, Διαλέξεις, Σεμινάρια, Μουσικές Εκδηλώσεις, Θεατρικές Παραστάσεις κ.ο.κ.)

Η Αίθουσα Υποδοχής (Φουαγιέ) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος για τη Γραμματειακή Υποστήριξη των εκδηλώσεων (εγγραφές, ενημέρωση), για Συνεστιάσεις, Εκθέσεις Τέχνης, κλπ.

 

4. Οργάνωση και Λειτουργία

Α. Πριν την κράτηση της αίθουσας:

α. Ελέγχετε τη διαθεσιμότητα της αίθουσας από το χρονοδιάγραμμα χρήσης του Συνεδριακού Κέντρου μέσω της ιστοσελίδας http://www.teiath.gr/synderiako .

(Εναλλακτικά από την κεντρική ιστοσελίδα του ΤΕΙ Αθήνας www.teiath.gr – εικονίδιο Συνεδριακού Κέντρου)

β. Φροντίζετε για την έγκαιρη κράτηση της αίθουσας τουλάχιστον έναν (1) ημερολογιακό μήνα πριν τη διεξαγωγή της εκδήλωσής σας

γ. Συμπληρώνετε το έντυπο «Αίτηση Χρήσης Συνεδριακού Κέντρου» ηλεκτρονικά (προκειμένου να είναι ευανάγνωστο), το υπογράφετε, και το καταθέτετε στην κα Ναταλία Χατζή (τηλ. 5591 / 210 5385591), Γραμματέα του Αναπλ. Προέδρου Καθ. Περικλή Λύτρα. Εναλλακτικά, την αποστέλλετε ηλεκτρονικά ως σκαναρισμένο έγγραφο στο synedriako@teiath.gr , ή μέσω τηλεομοιοτυπίας (φαξ) στο 210 5911590.

δ. Για απορίες και ειδικά αιτήματα σχετικά με την Τεχνική Υποστήριξη του Συνεδριακού Κέντρου μπορείτε να απευθύνεστε στους κ.κ. Εμμανουήλ Κολαρετάκη, Ιωάννη Χρηστάκη, Στυλιανό Κατσούλη (τηλ. 5169 / 210 5385169, email: synedriako-tech@teiath.gr )

Β. Μετά την κράτηση της αίθουσας:

Τουλάχιστον 10 ημερολογιακές ημέρες πριν τη διεξαγωγή της εκδήλωσης αποστέλλετε ηλεκτρονικά το πλήρες ενημερωτικό υλικό γι’ αυτή (λ.χ. πρόσκληση, πρόγραμμα, αφίσα, κ.ο.κ.) ούτως ώστε να είναι δυνατή η ανάρτησή της και η δημοσιοποίησή της εν γένει, στους κάτωθι:

- Γραμματεία Προέδρου, proedr@teiath.gr  (τηλ. 5561-2 / 210 5385561-2)

- κα Ιωάννα Γιαρένη, Προϊσταμένη Τμήματος Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων, euroffic@teiath.gr  (τηλ. 5814 / 210 5385814)

- κ. Σωτήρη Σιακαβάρα, Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων, press@teiath.gr (τηλ. 5126 / 210 5385126).

Γ. Διαδικασία ακύρωσης της κράτησης:

Τουλάχιστον 15 ημερολογιακές ημέρες πριν τη διεξαγωγή της εκδήλωσης με γραπτή αίτηση στην κα Ναταλία Χατζή, ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (synedriako@teiath.gr) ή μέσω τηλεομοιοτυπίας (φαξ) στο 210 5911590.