Ανακοινώσεις  
ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ (31/05/2018)
ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ :"The magic of SEO" (25/10/2017)
ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ (18/05/2017)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΕΛΕΤΗΣ (18/05/2017)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ (18/05/2017)
Σεμινάριο Παρουσίασης Υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης ΤΕΙ Αθήνας (11/03/2014)
 Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας 
MASTER PROGRAMME IN INFORMATION SYSTEMS


Το Linnaeus University ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας με το ΤΕΙ-Αθήνας θα επιλέξει Έλληνες πτυχιούχους για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Information Systems (Κατεύθυνση Business Development).

Το πρόγραμμα διεξάγεται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας στα αγγλικά και είναι δωρεάν για τους πολίτες των κρατών μελών της Ε.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό σημείωμα (όπου απαραίτητα σημειώνεται το επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας) και αναλυτική βαθμολογία στα αγγλικά, στη διεύθυνση: ΤΕΙ-Αθήνας, Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας, Αγίου Σπυρίδωνα, 12243, Αιγάλεω, έως 4-3-2015.

Αντιπρόσωποι του σουηδικού Πανεπιστημίου θα συναντήσουν τους υποψηφίους για το Μ.Π.Σ. στις 11 Μαρτίου και ώρα 11.00, στην αίθουσα Κ7.003 του τμήματος Βιβλιοθηκονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης του ΤΕΙ-Αθήνας.  

Επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα παροχής επιπλέον πληροφοριών σας κάνουμε γνωστό ότι:

1.      Θα προτιμηθούν απόφοιτοι των τμημάτων: Βιβλιοθηκονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής και συναφών τμημάτων.

2.      Θα προτιμηθούν oι απόφοιτοι του ΤΕΙ-Αθήνας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείονται οι υποψηφιότητες από άλλα ΑΕΙ της χώρας.

3.      Θα εξεταστούν όλες οι υποψηφιότητες, ανεξαρτήτως της παρουσίας των υποψηφίων στην προγραμματισμένη συνάντηση.

4.      Η αναλυτική βαθμολογία δεν είναι απαραίτητο να είναι επίσημα μεταφρασμένη.

5.      Απαιτείται πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, που να μπορεί να πιστοποιηθεί.

^ Αρχή Σελίδας