Ανακοινώσεις  
Εφυγε απο τη ζωή ο καθ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ Ν. ΛΥΤΡΑΣ (30/08/2018)
Εξεταστική περίοδος Σεπτεμβρίου 2018 (16/06/2018)
 Κατεύθυνση Διοίκησης Επιχειρήσεων 
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Ακαδημαϊκό Ετος 2018-19

Φίλες και Φίλοι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας

Η παρούσα ιστοσελίδα έπαψε να λειτουργεί 
Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε στην νέα μας


Εγκαρδίως με σθένος 

Καλωσορίσατε στην Ιστοσελίδα του
Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων
Εισαγωγική Κατεύθυνση "Διοίκηση Επιχειρήσεων"

Η εισαγωγική κατεύθυνση "Διοίκηση Επιχειρήσεων" του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων λειτουργεί στη Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας (ΣΔΟ) του ΤΕΙ Αθήνας  και παρέχει στους φοιτητές του θεωρητική και εφαρμοσμένη επιστημονική γνώση σε θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το προσφερόμενο πρόγραμμα σπουδών προσφέρει εξειδικεύσεις στους τομείς της "Διοίκησης Επιχειρήσεων" και του "Μάρκετινγκ".

Στόχος είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των φοιτητών για τη στελέχωση ιδιωτικών επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών της Ελληνικής και Παγκόσμιας Αγοράς. 

Το τμήμα, αξιοποιώντας την εμπειρία αντίστοιχων Ελληνικών και Διεθνών τμημάτων,  αλλά και τις ανάγκες/προτροπές της αγοράς εργασίας, προσφέρει ένα σύγχρονο Πρόγραμμα Σπουδών στα αντικείμενα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, το οποίο εκσυγχρονίζεται συνεχώς με τη χρήση διεθνών πρακτικών αξιολόγησης του σκοπού του και του περιεχομένου του. Συνδυάζει θεωρητικές και κυρίως εφαρμοσμένες γνώσεις της διοικητικής  και  οικονομικής επιστήμης, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες λειτουργίας και προγραμματισμού τόσο των επιχειρήσεων παραγωγής προϊόντων, όσο και των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών.
  

Good Performance tracking counter
Visits Total