Στα πλαίσια του Προγράμματος ERASMUS+ e food science, διοργανώνεται ένα σεμινάριο προκειμένου να αξιολογηθεί το εκπαιδευτικό υλικό το οποίο παρήχθη κατά την τριετία 2014-2017.
Το εκπαιδευτικό υλικό αναφέρεται σε θέματα: Νανοτεχνολογίας, Βιολειτουργικών τροφίμων-Τροφοφαρμάκων, Οργανικών Προϊόντων, Μάρκετινγκ και Μελετών επιτυχημένων περιπτώσεων στη Βιομηχανία Τροφίμων.
Περιέχει ακόμα τεστ αξιολόγησης και ερωτήσεις που θα πρέπει αφού μελετηθούν τις ώρες του Σεμιναρίου και κατ΄οίκον, να απαντηθούν πριν από το τέλος του Σεμιναρίου.
Ημερομηνίες Σεμιναρίου: 17-22 Ιουνίου 2017
Τόπος: Λεμεσός (Κύπρος)
Σε όσους το παρακολουθήσουν και εξεταστούν επιτυχώς θα πληρωθεί (μετά την επιστροφή) ένα ποσό της τάξης των 550 ευρώ για εισιτήρια, διαμονή και διατροφή κατά τις ημέρες του Σεμιναρίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει α) να είναι τεελιόφοιτοι ή απόφοιτοι ή μεταπτυχιακοί του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, β) θα πρέπει να γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα γ)βασικές γνώσεις στους παραπάνω τομείς.
Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα πρέπει να καταθέσουν:
Αίτηση εκδήλωση ενδιαφέροντος στη Δρ. Δήμητρα Χούχουλα (dhouhoula@teiath.gr) μέχρι την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017.
|
Ημερομηνία Δημιουργίας : 29/06/2017 |
|