Ανακοινώσεις  
Ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία της ΝΕΑΣ ιστοσελίδας του Τμήματος (νεο) (21/02/2019)
Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εαρινού Εξαμήνου 2019 (15/02/2019)
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ (14/02/2019)
Πρόγραμμα παρουσιάσεων πτυχιακών εργασιών - Φεβρουάριος 2019 (11/02/2019)
Ανακοίνωση σχετικά με την εμβόλιμη εξεταστική του Φεβρουαρίου 2019 ΜΟΝΟ για τους φοιτητές άνω του ογδόου εξαμήνου που δεν έχουν ενταχθεί στο ΠΑΔΑ (28/01/2019)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχετικά με τη δήλωση μαθημάτων ανωτέρων εξαμήνων (23/01/2019)
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΝΕΟ (21/01/2019)
Υποτροφίες Αγγλικής Γλώσσας από το Ίδρυμα Υποτροφιών Μιχαήλ Λάσκαρη (17/01/2019)
Ανακοίνωση σχετικά με τις αιτήσεις εξέτασης των Πτυχιακών Εργασιών (ΝΕΟ) (14/01/2019)
Πρόγραμμα εξεταστικής Φεβρουαρίου 2019 (ΝΕΟ)! (14/01/2019)
Χορήγηση τριών (3) υποτροφιών σε Έλληνες φοιτητές για σπουδές στην Αγγλική γλώσσα στο Beijing Institute of Technology (BIT) (28/12/2018)
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ (19/11/2018)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ (14/11/2018)
Ανακοίνωση σχετικά με το μάθημα 'Marketing τροφίμων' (ΝΕΟ) (05/11/2018)
Πρόγραμμα κατατακτηρίων εξετάσεων (02/11/2018)
Ανακοίνωση σχετικά με τα μαθήματα επιλογής του Ζ΄ εξαμήνου (Ομάδα Α) (31/10/2018)
Αλλαγή ώρας και αίθουσας διδασκαλίας του μαθήματος 'Βασικές αρχές Φυσικοχημείας' (23/10/2018)
Υποδοχή νεοεισαχθέντων φοιτητών και ενημέρωση σχετικά με το νέο πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, της Σχολής Επιστημών Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΝΕΟ) (23/10/2018)
Eργαστηριακές ομάδες των φοιτητών Α΄ εξαμήνου για ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (12/10/2018)
Διαδικασία απαλλαγής από τέλη φοίτησης του ΠΜΣ με τίτλο «Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων» (11/10/2018)
 Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων 
Γενικές ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις για τους σπουδαστές του Τμήματος (ΝΕΟ)
Χρήσιμες πληροφορίες για την Πρακτική Άσκηση (ΝΕΟ!)
Ανακοινώσεις Γραμματείας Τμήματος
Εξεταστέα ύλη μαθημάτων
Αίτηση Συμμετοχής σε Σεμινάριο του Προγράμματος ERASMUS+ e food science
Στα πλαίσια του Προγράμματος ERASMUS+ e food science, διοργανώνεται ένα σεμινάριο προκειμένου να αξιολογηθεί το εκπαιδευτικό υλικό το οποίο παρήχθη κατά την τριετία 2014-2017.
Το εκπαιδευτικό υλικό αναφέρεται σε θέματα: Νανοτεχνολογίας, Βιολειτουργικών τροφίμων-Τροφοφαρμάκων, Οργανικών Προϊόντων, Μάρκετινγκ και Μελετών επιτυχημένων περιπτώσεων στη Βιομηχανία Τροφίμων.
Περιέχει ακόμα τεστ αξιολόγησης και ερωτήσεις που θα πρέπει αφού μελετηθούν τις ώρες του Σεμιναρίου και κατ΄οίκον, να απαντηθούν πριν από το τέλος του Σεμιναρίου.
Ημερομηνίες Σεμιναρίου: 17-22 Ιουνίου 2017
Τόπος: Λεμεσός (Κύπρος)
Σε όσους το παρακολουθήσουν και εξεταστούν επιτυχώς θα πληρωθεί (μετά την επιστροφή) ένα ποσό της τάξης των 550 ευρώ για εισιτήρια, διαμονή και διατροφή κατά τις ημέρες του Σεμιναρίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει α) να είναι τεελιόφοιτοι ή απόφοιτοι  ή μεταπτυχιακοί του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, β) θα πρέπει να γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα γ)βασικές γνώσεις στους παραπάνω τομείς.
Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα πρέπει να καταθέσουν:
Αίτηση εκδήλωση ενδιαφέροντος στη Δρ. Δήμητρα Χούχουλα (dhouhoula@teiath.gr) μέχρι την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017.


^ Αρχή Σελίδας