Ανακοινώσεις  
OΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (05/02/2019)
«Πίνακες αντιστοιχίσεων μαθημάτων του τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με μαθήματα του πρώην Τμήματος Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας» (29/10/2018)
Ηλεκτρονικές Διευθύνσεις Τμημάτων ένταξης φοιτητών Τμήματος Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας (24/10/2018)
 Τμήμα Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας ΤΕ 
OΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η ορκωμοσία του Τμήματος  θα πραγματοποιηθεί την 14η Μαρτίου 12.00-13.00, στο Συνεδριακό Κέντρο της Πανεπιστημιούπολης 1 (πρώην ΤΕΙ Αθήνας) για όσους κρίθηκαν άξιοι πτυχίου μέχρι τις 30/9/2018.

Την ημέρα της ορκωμοσίας παρακαλώ να έρθετε στη Γραμματεία της Σχολής Μηχανικών στην Πανεπιστημιούπολη 1, όπου και βρίσκομαι πλέον, τουλάχιστον μια ώρα πριν τη τελετή, με την αστυνομική σας ταυτότητα για να υπογράψετε τα απαραίτητα έγγραφα.

Για όσους έχουν εκκρεμότητα βιβλίων με τη Βιβλιοθήκη παρακαλώ, την ημέρα της ορκωμοσίας, να πάρουν βεβαίωση μη οφειλής βιβλίων και να την προσκομίσουν.

Επιπλέον όσοι διέθεταν κάρτα εισόδου parking να την επιστρέψουν στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και να πάρουν σχετική βεβαίωση.

Επίσης παρακαλώ πολύ να ενημερωθώ σε περίπτωση που κάποιος δεν έρθει είτε τηλεφωνικώς (το 5385307 ισχύει ακόμα) είτε μέσω mail.

 

Από τη Γραμματεία 


^ Αρχή Σελίδας