Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο ΤΕΙ Αθήνας - ΣΤΕΤΡΟΔ

 

Π.Μ.Σ. της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής


Στην Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Αθήνας
λειτουργούν δύο
αυτοδύναμα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, τα οποία με αλφαβητική σειρά είναι:

 

 

 

Ι. Αυτοδύναμα:

 

1. Επιστήμη Οίνου και Ζύθου.

Δύο κατευθύνσεις: α) Οίνος και β) Ζύθος.

 

Ιστότοπος: http://www.teiath.gr/stetrod/oenology/articles.php?id=30650&lang=el

Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών

Διευθυντής Σπουδών: Η. Κόρκας, Αναπληρωτής Καθηγητής, elkorkas@teiath.gr

Έναρξη Λειτουργίας (έτος): 2014, ΦΕΚ: 2776/Β΄/31-10-2013

Δίδακτρα: 3.500 ¤ (συνολικά), Εξάμηνα Σπουδών: 3, ECTS: 90

 

2. Επιστήμη & Τεχνολογία Τροφίμων.

Δυο κατευθύνσεις: α) Επεξεργασία, Συντήρηση και Καινοτομία Τροφίμων και β) Διαχείριση Ποιότητας Τροφίμων.

 

Ιστότοπος: http://www.teiath.gr/stetrod/food_technology/categories.php?mid=14960&id=32309&lang=el

Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων

Διευθυντής Σπουδών: Η. Λάζος, Καθηγητής, elazos@teiath.gr

Έναρξη Λειτουργίας (έτος): 2014, ΦΕΚ: 719/Β΄/21-03-2014

Δίδακτρα : 3.500 ¤ (συνολικά), Εξάμηνα Σπουδών: 3, ECTS: 90

 



^ Αρχή Σελίδας