Π.Μ.Σ. της Σχολής
Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Στην
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Αθήνας
λειτουργούν δύο αυτοδύναμα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, τα οποία με αλφαβητική σειρά είναι:
Ι.
Αυτοδύναμα:
1. Επιστήμη Οίνου και Ζύθου.
Δύο
κατευθύνσεις: α) Οίνος και β) Ζύθος.
Ιστότοπος: http://www.teiath.gr/stetrod/oenology/articles.php?id=30650&lang=el
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Οινολογίας
και Τεχνολογίας Ποτών
Διευθυντής Σπουδών: Η.
Κόρκας, Αναπληρωτής Καθηγητής, elkorkas@teiath.gr
Έναρξη Λειτουργίας (έτος): 2014, ΦΕΚ: 2776/Β΄/31-10-2013
Δίδακτρα: 3.500
¤ (συνολικά), Εξάμηνα Σπουδών: 3, ECTS: 90
2. Επιστήμη & Τεχνολογία Τροφίμων.
Δυο
κατευθύνσεις: α) Επεξεργασία, Συντήρηση και Καινοτομία Τροφίμων και β)
Διαχείριση Ποιότητας Τροφίμων.
Ιστότοπος: http://www.teiath.gr/stetrod/food_technology/categories.php?mid=14960&id=32309&lang=el
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα
Τεχνολογίας Τροφίμων
Διευθυντής Σπουδών: Η.
Λάζος, Καθηγητής, elazos@teiath.gr
Έναρξη Λειτουργίας (έτος): 2014, ΦΕΚ: 719/Β΄/21-03-2014
Δίδακτρα : 3.500 ¤
(συνολικά), Εξάμηνα Σπουδών: 3, ECTS: 90