Έναρξη λειτουργίας Γυμναστηρίου
--== Προσοχή ==--
Αρχειοθετημένο Άρθρο

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016 -2017


Το γυμναστήριο παραμένει ανοικτό καθημερινά:

ΔΕΥΤΕΡΑ

10.00 - 18.00

ΤΡΙΤΗ

11.00 - 18.00

ΤΕΤΑΡΤΗ

11.00 - 18.00

ΠΕΜΠΤΗ

11.00 - 17.00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

11.00 - 16.00


Ο χώρος του γυμναστηρίου διαθέτει τα απαιτούμενα όργανα και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την  ενδυνάμωση όλων των μυϊκών ομάδων, σύσφιξη, αδυνάτισμα. Επίσης διαθέτει αποδυτήρια ανδρών γυναικών με ατομικά ντουλαπάκια, ντουζ και δύο χώρους σάουνα.


Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή & συμμετοχή των σπουδαστών, διοικητικού προσωπικού και εκπαιδευτικών

στις αθλητικές δραστηριότητες είναι:


-       Μια φωτογραφία (μεγέθους ταυτότητας).

 

-       Βεβαίωση από Ιατρό Παθολόγο ή Καρδιολόγο Δημοσίου Νοσοκομείου ή Ιδιώτη που να βεβαιώνει την ικανότητα προς άθληση. Η ημερομηνία έκδοσης της βεβαίωσης να μην υπερβαίνει τους 3 μήνες από την ημέρα κατάθεσής του (σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις δεν θα γίνεται δεκτό το πιστοποιητικό).

Επίσης, με την προσκόμιση, στο ιατρείο του ΤΕΙ Αθήνας (ισόγειο Κ14) εξετάσεων αίματος (γενική αίματος, σίδηρος, ουρία, ζάχαρο, SGOT -SGPT, τριγλυκερίδια, χοληστερίνη, HDL) τελευταίου τριμήνου, μπορείτε να κάνετε δωρεάν καρδιογράφημα και γνωμάτευση.                                                                                                  

-       Βεβαίωση σπουδών ή φωτοτυπία το φοιτητικό πάσο.
Για τους Επιστημονικούς & Εργαστηριακούς Συνεργάτες και τους Καθηγητές, απαιτείται αντίγραφο της σύμβασης εργασίας ή βεβαίωση απασχόλησης ή αντίγραφο του προγράμματος από την γραμματεία του Τμήματος.


-       Τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων (τηλ. 2105385127) στην οδό Μήλου απένταντι από το ΤΕΙ καθημερινά 10.00 - 14.00.  Χάρτης Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων


ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αθλητικές δραστηριότητες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής τηλ: 210-5385163, σελίδα του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ / αθλητικές δραστηριότητες και στη σελίδα του γυμναστηρίου στο facebook / gym tei athinas.


Δείτε περισσότερα:  Ιστοσελίδα Γυμναστηρίου

 

 << Eπικαιρότητα ^ Αρχή Σελίδας