1-3/6/ 2017, 6ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διοίκηση Τουρισμού και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
Το "Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών" του ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε., σε συνεργασία με το "Πανεπιστήμιο Αλεξάνδρειας" και τον "Τομέα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του ΤΕΙ Αθήνας", διοργανώνει το “6ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διοίκηση Τουρισμού και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας”, που θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό κέντρο του ΤΕΙ Αθήνας, 1-3 Ιουνίου 2017.

Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και με την υποστήριξη των Πανεπιστημίων "Western Washington University, USA" και "IMI University Centre, Lucerne, Switzerland” και του Ερευνητικού εργαστηρίου «Σχεδιασμού (design) και Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων» του ΤΕΙ Αθήνας.

Το συνέδριο έχει Ακαδημαϊκό χαρακτήρα και επίσημη γλώσσα θα είναι η Αγγλική. Ο σκοπός αυτού του διεθνούς συνεδρίου, είναι να παρέχει ένα σημείο συνάντησης κορυφαίων προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό, επιχειρησιακό και κυβερνητικό χώρο για την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών, την εξέταση καινοτομικών προτάσεων και την ενδυνάμωση του πνεύματος συνεργασίας, με στόχο τη βέλτιστη ανάπτυξη του τουριστικού τομέα και την περισσότερο αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρήσεων φιλοξενίας.


<< Συνέδρια & Ημερίδες ^ Αρχή Σελίδας