Συμφωνία Συνεργασίας με κινεζικό Ερευνητικό Εργαστήριο

Στις 28 Οκτωβρίου 2017, κατά την εναρκτήρια τελετή του 14ου  συνεδρίου China - Shanghai International Symposium on Qigong Science (27 – 29 Οκτ. 2017) στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 200 καθηγητές και ερευνητές από την Κίνα, Αμερική, Ιαπωνία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Σερβία, Σιγκαπούρη και Ταιβάν, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Γεώργιος Γεωργούδης, με την ιδιότητα του ως Διευθυντής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Μυοσκελετικής & Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας και ακαδημαϊκός υπεύθυνος του Μετεκπαιδευτικού σεμιναρίου του ΙΔΒΕ στον Βελονισμό υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Καθηγήτρια Li Jie Ph.D, Director Shanghai Qigong Research Institute του Shanghai University of Traditional Chinese Medicine.

Στην τελετή υπογραφής παρευρέθηκαν: Ο Xu Jianguang President of Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, o Zhang Qi Director of Integrative Traditional Medicine for the World Health Organization με έδρα στην Γενεύη Ελβετίας, ο Zhang Huaiqiong, Director of Shanghai Municipal Commission of Traditional Chinese Medicine Development Office, και ο Zhu Runlong, Vice President of Shanghai Health Qigong Association.

Το Συμπόσιο και την Υπογραφή της Συμφωνίας τίμησε με την παρουσία του ο Κος Βασίλειος Ξηρός, Γενικός Πρόξενος στην Σαγκάη, Κίνα.

Προηγήθηκαν συνομιλίες και συμφωνία στην Σαγκάη τον Σεπτέμβριο του 2017 του Αριστείδη Κοντογεώργη, Ιδρυματικού Υπεύθυνου του Γραφείου Διεθνών Ανταλλαγών και Συνεργασίας με Πανεπιστήμια της Κίνας, με την Li Jie Ph.D, Director Shanghai Qigong Research Institute του Shanghai University of Traditional Chinese Medicine.

Τον Δεκέμβριο του 2017 αντιπροσωπεία του Shanghai University of Traditional Chinese Medicine πρόκειται να επισκεφτεί το ΤΕΙ Αθήνας για διερεύνηση ευρύτερης συνεργασίας με το ΤΕΙ Αθήνας.

Αναμνηστική φωτογραφία με τους καθηγητές και επίσημους καλεσμένους του συνεδρίου.

  


 

Ο Αν. Καθηγητής του ΤΕΙ Αθήνας Γεώργιος Γεωργούδης κατά την υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας με την Καθηγήτρια Li Jie του Shanghai University of Traditional Chinese Medicine .

Από δεξιά προς τα αριστερά στη φωτογραφία παρευρίσκονται οι:

  • ο Zhang Huaiqiong, Director of Shanghai Municipal Commission of Traditional Chinese Medicine Development Office
  • ο Βασίλειος Ξηρός, Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Σαγκάη
  • ο Xu Jianguang, President of Shanghai University of Traditional Chinese Medicine,
  • ο Zhang Qi, Director of Integrative Traditional Medicine for the World Health Organization με έδρα στην Γενεύη Ελβετίας,
  • ο Αριστείδης Κοντογεώργης, Ιδρυματικός Υπεύθυνος του Γραφείου Διεθνών Ανταλλαγών και Συνεργασίας με Πανεπιστήμια της Κίνας.

 

 

Η Ελληνική αντιπροσωπεία στο συνέδριο. Ο Γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Σαγκάη Βασίλειος Ξηρός (κέντρο) με τους Καθηγητές Γεώργιο Γεωργούδη (αριστερά) και Αριστείδη Κοντογεώργη (δεξιά).

  


<< Συνέδρια & Ημερίδες ^ Αρχή Σελίδας